Coach fra Århus søges til velgørenhedsarbejde

For ca. 3 måneders tid siden blev jeg faktisk meget bedre til konfliktløsning. Jeg arbejder som en fodboldtræner, og det giver en del spændende udfordringer. Og en af disse spændende opgaver er konfliktløsning. Når at man arbejder med unge fodboldspillere, kan bølgerne godt gå højt. Det er jo vigtigt som en fodboldtræner, selv at kunne stoppe et skænderi, samt være den bedste til konfliktløsning. Men jeg havde nu svært ved netop det. Så jeg besluttede så at opsøge en coach i Århus. Men jeg har nu alle dage ment at der nu var noget sjovt over dette. Sådan en fodbold coach i Århus som også selv nu har behov for en anden coach i Århus.

Så jeg forhørte mig hos nogle kollegaer som anbefalede en bestemt coach i Århus. Så jeg besøgte ham, hvor jeg forklarede om mit problem med selve konfliktløsning, samt hvor betydningsfuldt dette var for mit arbejde med drengene. Hvis alle drengene slet ikke holdt helt op med at skændes så kunne jeg til tider bliver endnu mere sur, end drengene var. Og jeg havde svært ved sådan at kunne få dem alle ned på jorden igen. Men min nye coach i Århus havde nu også oplevet det før. Han forklarede hvordan at det ofte handlede en del mere omkring mig, end nogle af drengene, når jeg selv ikke kunne få styr på dem. Vi aftalte herefter hvor ofte vi skulle mødes.

Vi begyndte faktisk med at jeg sådan fortalte min coach i Århus, en hel masse omkring mig personligt. Jeg forklarede om mit privatliv samt min opvækst. Ud fra dette så kunne min kære coach i Århus allerede fortælle en hel masse om mig som person, samt hvorfor at jeg nu var dårlig til konfliktløsning. Det var meget spændende selv at høre, samt dette gav jo pludselig god mening. Jeg skulle jo også arbejde med mig personligt for sådan at kunne blive endnu bedre til konfliktløsning. Og efter adskillige besøg så kunne jeg mærke en god forandring. Jeg fik også en hel masse værktøjer til netop at kunne arbejde meget bedre med selve konfliktløsningen.

Men specielt et hold af fodbolddreng var værst. Her var det nemlig ofte Martin som startede alle skænderier. Han var højtråbende samt at der skulle faktisk ikke meget til før at han blevet meget aggressiv. Det var netop derfor vigtigt at min kære coach i Århus kunne lære mig omkring konfliktløsning man så samtidig hvorledes jeg så stoppede at Martin begyndte dem. Lykkeligvis så havde min kære coach i Århus skal også sådan en masse smarte tips til netop dette. Dengang jeg så følte mig selv ganske godt klædt på, snakkede jeg lidt med Martin, og jeg forklarede ham kort hvorledes han altså skulle prøve selv at slappe en smule mere af. Vi havde faktisk en dejlig sludder, samt jeg kunne efter mærke hvordan at Martin faktisk også blev en del bedre til sådan at kunne slappe helt af ude på vores bane.

Efter bare 2 måneders tid med min kære coach i Århus, så kunne jeg altså virkelig se en kæmpe afvigelse. Dels med med mig selv, samt med alle spillerne på vores bane. Og fordi jeg nu er bedre til konfliktløsning, så opstår der jo ikke helt så mange skænderier længere. Og det betyder at drengene også arbejde meget bedre med hinanden. Det giver et bedre spil ude på banen, samt en hyggelig stemning. Deres venskab bliver jo samtidig også bedre, fordi de jo også lærer omkring at arbejde med hinanden. Det hele skyldes min gode coach i Århus samt alle hans gode evner med konfliktløsning. Jeg besøger ham faktisk stadig 1 gang om måneden, for sådan lige at holde min egen konfliktløsning ved lige. Det har klart betalt sig at bruge nogle stakater på en god coach i Århus, når man så kigger på alle disse glade unge drenge som nu spiller bold. Min egen konfliktløsning har altså virkelig gavnet dem alle.