Denne kendis lytter kun til country

De to country kendisser Ved navn jack og Bill, kan nu tilføje tryllekunstnere til deres CV. For de anerkendte countrysangere, har længe ønsker sig at gøre et eller andet anderledes. Altså noget som at folk ikke nogensinde har obsereveret før, samt noget som ville give folk en hel fantastisk oplevelse. I deres nyeste show så optræder de på skift som tryllekunstnere, samtidig med at den anden ligger lækker country musik til stemningen. “Altså vi har alle dage faktisk været meget betagede af tryllekunstnere, og har lige siden vi var børn fjollet med trylleri”. Forklarer Den stolte Jack som har været sammen med sin ven Bill lige siden de kun var 6 år gamle. De dygtige countrysangeres første optræden, hvor de så mixer musik med magi har modtaget rigtig rosende anmeldelser. “Altså vi er jo ikke rigtig professionelle tryllekunstnere, men vi nyder virkelig at vise et ny og anderledes show for folk” fortæller En veloplagt Jack. Publikum er vilde med denne nye stil, som at disse to country stjerne sammen har fundet. ”Det er unikt,, sjovt og ikke mindst virkelig underholdende på en meget anderledes facon” fortæller en lykkelig fan.

De to talentfulde kammerater, tager på turne fra idag verden rundt med deres flotte optræden. De fleste aftener er i forvene udsolgt. “Ja vi glæder os begge virkelig meget, til at præsenterer for vores fans en helt ny side af os selv. Og med det nye optræden så kommer vi også tættere på alle dem, samt får en meget bedre kontakt med tilskuere. Tryllekunstnere inddrager jo også altid publikum, i den trylleri som at der foregår på den store scene. Det glæder vi os altså enormt meget til” Fortæller Bill med sådan et meget betragteligt smil på læben.

De to countrysangere har længe selv leget lidt med ideen, om at springe ud som tryllekunstnere. Men de vidste at det slet ikke ville være muligt for dem, at ligge countrymusikken op på hylden. ”Country musik har fyldt virkelig meget i hele begge vores liv. For både Bills far samt min søde mor er jo countrymusikkere. Og vi ville tabe en del af os selv, hvis nu vi sådan skulle holde op med at lave og spille musik. Men på samme tid så følte vi også, at vi gerne ville prøve noget helt nyt. Heldigvis så har vores søde fans taget godt imod os begge når vi nu også er tryllekunstnere” fortæller En spændt Jack. Men det var langtfra lige så let for duoens egen familie, at kunne acceptere hvordan at de nu vil til at springe ud som tryllekunstnere. Bills far syntes at det faktisk var trist for hele country erhvervet, at blande det hele med gøgl på en scene. ”Country musik er jo en fantastisk historie om kærlighed, som så bliver fortalt gennem denne smukke musik. Her er der slet ikke plads, til de fjollede ting som tryllekunstnere laver” har Bills far sagt til den nationale country magasin. Jacks mor var meget enig med Bills far, og kunne simpelthen ikke se nogen årsag til, at disse to smarte drenge burde spilde deres country talent, på sådan noget fjollet skidt. Sagde hun i samarbejde med Bills far.

Men duoen besluttede dog med trods af deres egne forældres holdning, at jagte deres drøm om at optræde som tryllekunstnere. Og det valg det har de så ikke fortrudt, på noget tidspunkt. “Ja vi vil jo fortsætte med at skabe musik, skrive egne tekster samt performe. Det er jo slet ikke på tale, at nogle af os kvitter vores gode karriere indenfor musik. Vi synes blot det er betydningsfuldt, at man kan udvikle sig som et menneske. Og vi er jo langt mere end country musik og det vil vi jo gerne vise vores loyale fans. Og vi er virkelig beærede over denne modtagelse, som at vores store nye show har modtaget.” afslutter Bill.