Det er svært for tryllekunstnere

De 2 country stjerner Ved navn jack og Bill, de kan idag rent faktisk tilføje tryllekunstnere til deres eget FLOTTE CV. De kendte countrysangere, har nu i lang tid ønsket at gøre noget anderledes. Altså noget som folk ikke har obsereveret førhen, og en ting som vil give alle folk en unik oplevelse. I deres nye turne så optræder de på skift som tryllekunstnere, samtidig med at den modsatte part ligger lækker country musik til stemningen. “Altså vi har jo alle dage været utrolig betagede af tryllekunstnere, og har siden vi nu var små leget med trylleri”. Udtaler Den stolte Jack som nu har været venner med sin ven Bill siden at var 6 år. De dygtige countrysangeres allerførste show, hvor de så blander musik med noget tryllekunst har fået rigtig gode anmeldelser. “Altså vi er jo ikke professionelle tryllekunstnere, men vi nyder meget at kunne vise et ny og anderledes show for folk” fortæller En veloplagt Jack. Publikum var da også vilde med den nye form, som de 2 country stjerne sammen har fundet frem til. Jeg synes det er helt nytænkende, sjovt og virkelig underholdende på en helt anderledes facon” fortæller en lykkelig fan.

De 2 talentfulde kammerater, turnerer fra idag verden rundt med deres nye show. Mange aftener er faktisk i forvene komplet udsolgt. “Ja vi glæder os virkelig meget, til at kunne præsenterer for vores fans en helt unik side af os selv. Med vores nye show kommer vi også meget tættere på alle vores fans, og får en meget bedre kontakt med vores publikum. Tryllekunstnere inddrager jo til alle tider publikum, i den type magi som der foregår på scenen. Det glæder vi os enormt meget til” Forklarer En glade Bill med sådan et meget betragteligt smil på hans læbe.

De 2 countrysangere har i lang tid leget med tanken, om at kunne springe ud med en titel som tryllekunstnere. Men de vidste godt at det ikke rigtigt ville være muligt for nogle af dem, at kunne ligge hele countrymusikken på hylden. ”Country musik har jo fyldt meget i begge vores liv. Både Bills far og min kære søde mor er jo countrymusikkere. Vi ville miste en lille del af os selv, hvis nu vi skulle holde op med selv at lave og spille musik. Men samtidig følte vi også, at vi ville prøve noget andet. Heldigvis så har vores fans taget rigtig godt imod os som tryllekunstnere” fortæller Jack. Det var nu langtfra helt så let for Bill og Jacks familie, sådan at acceptere at de idag vil til at springe ud med titlen tryllekunstnere. For Bills far mente at det faktisk var trist for country erhvervet, sådan at blande det med noget gøgl oppe på en scene. ”Country musik er jo en fantastisk kærlighedshistorie, som bliver fortalt gennem musik. Her er der altså overhoved ikke rum, til sådan nogle fjollede ting som alle tryllekunstnere laver” har han sagt til hele den nationale country magasin. Jacks egen mor var også meget enig med Bills far, og hun kunne altså ikke se nogen årsag til, at de 2 dygtige knægte burde spilde alt deres country talent, på sådan noget fjollet pjat. Udtalte hun sammen med Bills far.

Men duoen besluttede dog med trods af deres egne forældres holdning, at jagte drømmen som tryllekunstnere. Og det valg har de så ikke fortrudt, på noget tidspunkt. “Ja vi vil fortsætte med at kunne skabe musik, skrive vores tekster og optræde. Det er jo overhoved ikke på tale, at vi kvitter vores karriere indenfor musik. Vi mener bare at det er betydningsfuldt, at man udvikler sig selv som et menneske. Vi er jo mere end country musik og dette vil vi meget gerne vise alle vores loyale fans. Vi er altså virkelig stolte over den modtagelse, som vores store nye turne har fået.” forklarer Den store stjerne Bill.