Få dit trægulv smukt igen med en billig gulvafslibning

Et trægulv, som bruges hver eneste dag, kan ikke undgå at få mærker efter slitage. Selv om du passer og plejer dit lud eller sæbe behandlede trægulv efter forskrifterne, kan du blot opnå at forsinke træværkets aldringstegn. Med den rette pleje kan et trægulv, som er behandlet med lud, olie eller sæbe, holde sig rigtig pænt i mange år. Men der kommer uvægerligt et tidspunkt, hvor den eneste vej til et smukt og ensartet gulv er en grundig gulvafslibning.

Hvordan ved jeg, om mit trægulv trænger til en gulvafslibning?

Når dit trægulv har nået til det stadie af slitage, hvor det ikke længere bliver pænt og rent at se på ved almindelig gulvvask, er det på tide at overveje en gulvafslibning. Du vil tydeligt kunne se de første tegn på slitage, der hvor gulvet slides allermest – for eksempel mellem døre, i entreen, og rundt om spisebordet. Her vil der opstå tydelige slidspor, som er grålige og matte misfarvninger i træværkets overflade.

Disse misfarvninger består af skidt og støv, som er trådt ned i gulvet, og som har aflejret sig i de porøse fibre i træets overflade, der hvor træværkets beskyttelse af sæbe eller olie er slidt bort. Af andre tegn på slitage kan nævnes misfarvninger fra solfalming. Solens skarpe UV lys er hårdt for især de smukke sæbe behandlede gulve, som med tiden vil falme til en gullig nuance, der hvor lysindfaldet er kraftigst. Og så vil der nemmere opstå pletter og skjolder fra spildte, farvede væsker, som suges op i gulvets ubeskyttede overflade.

Find billig gulvafslibning online

Det anbefales, at du benytter dig af en dygtig og erfaren håndværker, når dit trægulv trænger til en gulvafslibning. Og en professionel gulvafslibning behøver ikke at koste spidsen af en jetjager. Du kan få et tilbud på billig gulvafslibning hos gulvkanonen.dk