Få løst problemerne med it support

Efter at jeg selv er gået helt på pension så har jeg faktisk sat mig for sådan, selv at starte på min tidligere favorit hobby igen. Og jeg elsker at været rigtig kreativ og jeg vil gerne lære fra mig. Så derfor valgte jeg mig for sådan selv at begynde på en blog. Men jeg vidste dog meget hurtigt, at jeg faktisk selv havde behov for sådan en til at tage sig af alt it driften. For jeg er jo ikke vokset op i nogen teknisk verden. Da jeg selv var ung, var der jo ikke noget som helst der hed hjemmsider, samt it support var overhoved ikke opdaget endnu. Og jeg vidste ikke hvordan at jeg så skulle komme helt i gang med at blogge, uden at vide noget som helst omkring it drift. Så jeg valgte bare at ringe op til min kære søde sønd Mark, der gerne ville hjælpe mig.

Jeg gik jo straks i gang med at udfolde min kreativitet. Mit første projekt blev et kæmpe hæklet tæppe. Da Mark kom på besøg allerede dagen efter, blev vi også enige omkring, at han fremover kunne stå for it driften på bloggen, så jeg jo ikke helt selv skulle sidde og kæmpe med den slags. Vi blev enige om, at når jeg lige havde skrevet et indlæg eller taget billeder af nogle af de mange ting som jeg lavede, så skulle jeg jo også sende dem afsted til Mark i en e-mail med en overskrift ”It support”. Derefter ville han jo også sætte dem direkte ind på bloggen ligesom en anden it support. Det hele gik godt. Og jeg syntes at det var virkelig hyggeligt sådan at jeg bare kunne være lidt kreativ, samt at Mark så sørgede for it driften. Min kære lille blog fik hastigt en masse tilbagevændende læsere. Folk begyndte at skrive kommentarer på mine egne opslag samt tilsende nogle billeder til min e-mail, for sådan at vise mig alle de sager som at de jo selv har lavet. Det gik så helt op for mig, at jeg faktisk selv blev nødsaget til at stå for it driften ude i fremtiden. Og jeg har altså så mange læsere nu, at det var alt for besværligt for mig, at jeg sådan selv skulle skrive direkte til Mark flere gange i løbet af dagen for nu igen at spørge min søn om it support. Og han har jo faktisk heller ikke så meget tid til, at sidde og bare sætte ting op på bloggen for mig flere gange i løbet af dagen. Og jeg har jo heller råd til at betale penge til min søn for bare, selv at tage sig af alt it driften.

Vi valgte derfor, at sætte en komplet weekend af til bare at jeg så skulle rigtig lære, selv at blive min egen it support. I begyndelsen forstod jeg altså overhoved ikke, noget som helst af alt det som han han forklarede til mig. Og jeg var også helt sikkert på, at jeg jo aldrig nogensinde ville kunne lære noget som helst af det omkring it drift. I løbet af weekenden overvejede jeg da flere gange, sådan at kontakte et professionelt it support sted for sådan at få nogle af dem til, lige at stå for bloggen. Men Mark fortalte mig hvordan, at det også ville være alt for dyrt. Der var ingen anden vej ud, end at koncentrer mig og så skriver alle så mange små noter ned, som at jeg kunne klar imens Mark fortalte og fortalte. Og jeg har nu selv stået for it supporten på min lille blog i et halvt år nu, og jeg synes jeg også er så småt ved, selv at have styr på det hele. Men jeg er jo selvfølgelig ikke helt lige så hastig som Mark var, man altså jeg styrer min egen lille blog, som jeg er ganske stolt over.