Få professionel massage på Frederiksberg

29 marts 2020 Astrid Pedersen
Få professionel massage på Frederiksberg

Massage er desværre stadig blandt de behandlings former, som karakteriseres som alternative, og derfor ikke hører under den offentlige sygesikring. Sådan forholder det sig i hvert fald i Danmark. I mange andre lande har det offentlige sundheds system indset massagens godgørende egenskaber, og betragter den som en del af et fornuftigt sundheds regime.

Dette betyder, at lægen kan udskrive recepter på massage, og at massage bruges aktivt som en del af behandlings planer – for eksempel i forbindelse med stress behandling, eller som en del af genoptræning og rehabilitering. Og dette med utroligt positive resultater.

Gør massage til en god vane

Selv om det endnu ikke forholder sig sådan i Danmark, er det sikkert blot et spørgsmål om tid før professionel massage bliver en del af det etablerede sundheds system. Indtil da må du selv udse dig en dygtig og veluddannet massør, som kan hjælpe dig med at skabe balance og harmoni i din krop.

Du vil tydeligt kunne mærke de helsebringende effekter af massagen allerede efter første behandling. Og lader du massagen blive en del af din sundheds rutine på linje med sund kost og daglig motion, vil du for alvor kunne have gavn af de langsigtede virkninger af massage.

Hvilken slags massage skal jeg vælge?

Det kan godt være svært at skulle vælge mellem de mange typer massage, som findes rundt omkring på massørernes menu kort. Der kan eksempelvis være tale om dyb bindevævs massage, sports massage, wellness massage eller fysiurgisk massage. Men du behøver ikke at være bange for at vælge massage form, så længe du sikrer dig, at massagen foregår hos en dygtig og erfaren massør. Han eller hun vil nemlig tilpasse såvel teknik som hårdhed efter dine individuelle ønsker, således at du får det optimale ud af massagen.

Du kan bestille tid til en lækker massage på Frederiksberg hos https://kaatsumassage.dk/massage-frederiksberg/ 

Flere Nyheder