Find ny eller brugt gaffeltruck hos din truck forhandler

02 april 2020 Astrid Pedersen
Find ny eller brugt gaffeltruck hos din truck forhandler

Den interne transport og logistik er et vigtigt led i work flowet i eksempelvis lufthavns terminaler, på lagre eller i industri og produktions haller. Motoriserede køretøjer og maskinel anvendes i stor stil i forbindelse med lastning og losning af gods og forsendelser, ofte pakket på paller for nem håndtering med eksempelvis gaffeltruck. Netop gaffeltrucks er ganske uundværlige i disse sammenhænge, hvorfor blot en enkelt defekt gaffeltruck kan være en decideret show stopper på en helt almindelig arbejdsdag.

Derfor gælder det som ansvarlig for en sådan arbejdsplads om at være i besiddelse af de rette kontakter til forhandlere af maskinel og køretøjer rettet mod erhvervslivet – her under gaffeltrucks i solid kvalitet. Og blandt disse forhandlere kan du med fordel vælge ProTruck A/S.

Hvem er ProTruck A/S?

ProTruck A/S er din forhandler og udlejer af gaffeltrucks af højeste kvalitet. Hos ProTruck A/S føres udelukkende nye og brugte gaffeltrucks fra den danske producent Hyster. Hyster gaffeltrucks er kendt for deres solide kvalitet og høje standard, både når det kommer til brugervenlighed og når det handler om ydeevne og køre egenskaber. Derfor forhandler ProTruck A/S også brugte Hyster gaffeltrucks, idet disse sagtens kan klare at have et par år på bagen og stadig udføre deres arbejde.

Hyster gaffeltrucks fås i flere forskellige størrelser med varierende løfte kapacitet. De dygtige og erfarne medarbejdere hos ProTruck A/S vil selvfølgelig altid sørge for, at du får en gaffeltruck som matcher dine ønsker og virksomhedens behov.

Står du i en situation, hvor du på grund af midlertidig spidsbelastning – for eksempel omkring jule sæsonen – kun har brug for en ekstra gaffeltruck i en begrænset periode, kan du altid leje en brug gaffeltruck fra ProTruck A/S’ store vognpark.

Du kan se det store udvalg af Hyster gaffeltrucks, og finde din nye gaffeltruck, på ProTruck A/S’ hjemmeside protruck.dk

Flere Nyheder