Har du opdaget Flos?

13 maj 2019 Anne-Mette Hansen
Har du opdaget Flos?

Flos er et italiensk brand. Dette eksklusive mærke har designet et væld af smukke, ikoniske lamper. Lamperne var med til at definere, hvad en lampe egentlig var tilbage i 90’erne. Brandet blev stiftet i 1962 og har siden da lanceret mange ikoniske designs. Brandet har fokus på både funktion og æstetik og har samtidig altid foden et skridt foran alle andre på markedet. Virksomheden og dens mange designtalenter har især forstået at revolutionere lys og lamper og skabe nogle helt sikre klassikere og tidløse designs. Udover det bevæger brandet sig også med tiden og globaliseringen, idet de udvikler nye designs med LED lyskilder og søger at skabe designs til store arkitektoniske installationer. 

Sådan indretter du med Flos

Lamperne fra Flos er en helt perfekt kombination af skønhed og funktion. Du kan altid finde noget, der passer til din smag, og lamperne er også altid lette at indrette med. Lamperne, der enten fås i designs som pendler, væglamper, bordlamper eller gulvlamper, kan placeres overalt i din bolig. Hængende over spisebordet eller over sofagruppen. I hjørnet stuen, ude i køkkenet, inde på kontoret eller i dine vindueskarme. Der er designs til alle placeringer. 

Det store udvalg af eksklusive designs passer også til mange stile. Du kan derfor vælge lamper fra Flos, både når du søger at skabe et moderne udtryk og når du vil kreere det klassiske look i hjemmet eller på din restaurant. Benyt f.eks. de simple og smukke Glo Ball lamper i dit køkken eller i din stue, og placer den ikoniske Snoopy lampe på dit kontor. 

Alt om Flos

Søger du mere viden om lamper fra Flos? Vil du læse hele historien bag brandet? Eller søger du viden om et helt bestemt design fra mærket? På Floslamper.dk kan du læse alt om brandet, dets historie og de mange eksklusive designs – læs mere her. 

Flere Nyheder