Husk ekstra SD kort

Da hvor jeg købte mit eget helt nye kamera, fulgte der jo sådan et sd kort med det. Manden, som nu solgte dette kamera til mig, så forsikrede mig om, hvordan at det jo netop passede til mit eget kamera. Han forklarede mig, hvordan jeg så skulle isætte kortet. Men han viste mig det jo ikke. Det undrede jeg mig egentlig en smule over da jeg nu forlod forretningen. Men undertegnede tænkte jo ikke sådan lige videre over det. Og jeg gik jo så ud fra, hvordan at han vidste hvilket et sd kort som nu var det rigtige, selvom jeg selv mente, at kameraet nu skulle have et smart micro sd kort.

Da jeg nu kom hjem så skyndte jeg mig, selv at sætte hele mit eget kamera op i din oplader og så pakke sd kortet helt ud. Og jeg kunne jo nærmest ikke selv vente med, at kunne komme rigtig ud og tage gode billeder. For det var en rigtig pæn forårsdag. Blomsterne var også begyndt sådan at dukke frem fra jorden, og hele solen den skinnede. Da hvor jeg nu skulle sætte mit sd kort i kameraet viste det sig, hvordan at jeg havde haft helt ret i min egen lille mistanke. For mit fine dyre kamera skulle bruge sådan et micro sd kort. Og jeg blev altså så frustreret over hvordan, at manden ikke selv hvad haft forstand på, hvad for et sd kort der nu skulle passe til netop mit eget kamera. Klokken var uheldigvis så blevet for mange til, at jeg sådan lige kunne nå tilbage til butikken. Jeg måtte jo vente til den kommende morgen.

Og jeg havde ikke gemt selve min kviterring. Manden havde jo forsikret mig helt om, hvordan at mit eget kamera jo ikke selv skulle bruge et lille micro sd kort. Han fortalte mig, meget overbevisende, hvordan at denne type kamera kun benytter normale sd kort. Men jeg begik den gigantiske fejl, at jeg troede på ham. Jeg hoppede hurtigt i tøjet om morgenen, og var så klar til sådan, at konfrontere manden nede i forretningen. Så med mit kamera og sd kort nede i min taske så skyndte jeg mig ned. Og jeg så hvordan at der så var et lille skilt henne ved alle deres micro sd kort hvor der så stod “ikke flere i butikken”. Og jeg blev jo stiktosset. For nu der var jeg pludselig godt klar over, hvorfor han havde solgt det normale sd kort. For han havde slet og ret været så udspekuleret, sådan at bilde mig helt ind, hvordan at mit eget fine kamera ikke skulle bruge sådan et micro sd kort, fordi at de var udsolgt.

Og jeg gik så lige ind til manden, for at konfrontere ham. Jeg forklarede ham jo, hvordan at mit kamera skulle bruge sådan et micro sd kort, og at han dagen forinden havde fejlinformeret mig, og så havde solgte sådan et forkert sd kort til mig i stedet. Og jeg forklarede ham, hvordan at jeg godt selv var klar over hvordan, at han bevidst havde lavet denne fejl, fordi at alle deres micro sd kort jo var udsolgt. Manden stod og kiggede på mig uden, lige at reagere på de forskellige ting som jeg nu fortalte til ham. Pludselig så spørger han efter min egen kvittering. Og jeg fortæller ham, hvordan at jeg så har mistet den. “Altså jeg kan jo ikke gøre noget som, hvis at de ikke lige sådan kan bevise, hvordan at du selv købte hele dit sd kort hernede” siger han. “men du kan da godt huske mig. For jeg var her jo så sent som i går. Og jeg var overbevist om, at selve dette kamera skulle bruge et lille micro sd kort, men hvor du så sagde nej til mig” svarede jeg. Jeg måtte jo faktisk forlade butikken uden, at få nogle af mine penge tilbage eller bare det hele rette micro sf kort. Så det er altså den dårligste kunderserivce som jeg nogensinde har fået mig. Og jeg vil ikke tilråde folk sådan at skulle sd kort inde i hans butik. Så vil jeg hellere købe det online.