Hvad koster en terrasse i træ?

16 november 2019 Anne-Mette Hansen
Hvad koster en terrasse i træ?

En terrasse kan være et samlingspunkt for hele familien eller et lækkert og roligt sted at slappe af for sig selv. Din terrasse skal opføres og indrettes, så den passer til netop dine behov og din stil. Til mange både moderne og klassiske huse og bygninger er det flot at bygge en træterrasse.

Men hvad koster en terrasse egentlig? Og hvad skal jeg tænke over, når jeg får lavet en terrasse i træ? Læs med i den artikel, og få svar på dine spørgsmål. 

5 gode råd til træterrasser

Inden du investerer i en lækker træterrasse, er der flere ting, som du skal overveje:

1. Størrelse – Du skal tænke over, hvilken størrelse terrassen skal have.

2. Placering – Har du mulighed for at placere den som f.eks. sydvendt terrasse, der får meget sol i løbet af dagen. Eller skal den gå hele vejen rundt om huset?

3. Opbygning – Overvej om din terrasse skal hæves over jorden eller bygges ovenpå din stenterrasse eller etableres ovenpå grus og fliser?

4. Materialer – Beslut dig for, hvilken type træ terrassen skal udføres i og hvor meget vedligeholdelse dette kræver af dig. 

5. Pris – Fastsæt et budget for dit terrasseprojekt.

Hvad koster en træterrasse?

Det er meget forskelligt, hvad du skal betale for en ny træterrasse. Det afhænger fuldstændig af, hvem du vælger til at udføre opgaven. Udover det er nogle vigtige faktorer i prisen også, hvor stor den skal være, og hvilke materialer der skal bruges. 

Kun Terrasser har eksisteret siden 2006 og lige siden har de etableret et væld af skønne terrasser i træ rundt omkring i det danske land. På deres hjemmeside kan du se et udvalg af disse fine terrasser, så du kan få inspiration til dit eget projekt. 

Vil du læse mere om Kun Terrasser? Besøg deres hjemmeside og få svar på, hvad koster en terrasse?

Flere Nyheder