Hvem kan hjælpe dem med konflikt håndtering

Faktisk lige siden at min kære gamle nabo han flyttede ind har jeg faktisk lidt haft brug for noget terapi i Århus. Det lyder måske tosset, men manden var faktisk grunden til at undertegnede faktisk måtte gennemgå terapi i Århus vedrørende konflikt håndtering. Det hele begyndte dengang min kære gamle nabo Claus han flyttede ind ved siden af. Han virkede flink, men efter bare et par ugers tid så opstod der nu stridigheder om mit gamle træ i haven. Nogle af mine grene gik jo ind i hans baghave, og Claus mente jo at det slet ikke overhoved var acceptabelt. Så vi havde faktisk et skænderi om sagen. For jeg mente jo at det var helt sindsygt at forvente at jeg bare skulle beskære hele mit store egetræ.

Undertegnede har aldrig helt været smart til håndtering af konflikter, og dette kunne da ses her. Efter KUN 10 minutters tid så stod vi og nærmest skreg højt af hinanden. Det sluttede med at min kære søde kone så måtte slæbe mig med indenfor.  Hun sagde at jeg havde brug for den allerbedste terapi i Århus, for at kunne forbedre min konflikt håndtering. Men jeg fik dog ikke gjort noget som helst ved denne sag.

Ca. 4 ugers tid efter, talte jeg igen med min gamle nabo igen. Denne her gang så har hans køter lavet lort i min egen lille forhave flere gange. Og det resulterede så i endnu en skidt konflikt håndtering, og vi sluttede skam også med sådan at skændes højlydt om egetræet igen. Claus og så jeg selv var ganske bestemt ikke ligefrem gode kammerater. Vi kunne jo ikke engang kigge på hinanden uden at skændes. Og min kære kone insisterede da stadigvæk på at jeg faktisk søgte terapi i Århus.

Dengang Naboen en skønne dag begyndte at klippe en masse store grene af mit kære træ, så fik jeg nok. Så jeg indsamlede faktisk alle de hundelorte som jeg kunne finde, og jeg spredte dem alle ud på hele min nabos dørtrin. Men med denne elendige konflikt håndtering, så kunne jeg godt se at noget nok var helt galt. Så jeg talte med ham, og vi blev faktisk til sidst enige om begge to at søge noget terapi i Århus. Undertegnede fandt så en god konsulent der kunne tilbyde speciel terapi i Århus, men fokus på konflikt håndtering. Her havde vi samtaler sammen med Claus, og hver for sig. Efter 5 samtaler begyndte vi ganske langsomt at åbne os op, og så fortælle om os selv. Dengang fandt vi også hurtigt ud af hvorfor vores konflikt håndtering nu var helt så dårlig. Det viste sig via vores terapi i Århus, at Claus og jeg nu havde en del til fælles. Samt at vores dårlige håndtering af konflikter havde bund i nogle dårlige oplevelser i vores liv.

Efter 4 måneder var Den kære Claus og jeg selv faktisk blevet ganske gode venner. Vores terapi i Århus havde faktisk gjort en masse for os rent personligt. For jeg var jo nemlig nu blevet meget bedre til konflikt håndtering. Og da vi talte om dette, så kunne jeg faktisk også godt selv se hvorfor Min nabo jo gerne ville kunne slippe af med grenene fra hele hans pæne baghave. Så jeg endte med sådan selv at klippe egetræet, så det blev meget pænere at kigge på. Og Min nabo lovede også selv at holde hunden helt væk fra min have, og også samle samtlige af dens hundelorte op.

Undertegnede vil gerne takke vores fantastiske terapi i Århus, for min gode udvikling med netop konflikt håndtering. For jeg har fået en bedre indre ro, og jeg er ikke sur mere. For med alle de smarte værktøjer som jeg nu har fået mig, så er jeg meget bedre klædt på til netop håndtering af konflikter. Det samme gælder også for min gode ven Claus. Vi er nu begyndt sådan at snakke en masse sammen, og vi har også et godt venskab. Det kan nu godt være en god ide sådan at lytte til sin kone, til tider.