Sådan finder du en lokal maler

18 oktober 2021 Steffen Petersen

advertorial

Når du skal i gang med at male i enten dit hus, lejlighed, sommerhus eller kolonihavehus, så kan det være rart at finde en lokal maler, der kan stå klar til at hjælpe dig. Vi vil se nærmere på hvordan du finder en god og lokal maler i dette indlæg. 

 

 

1. Forhør dig blandt venner og familie

Dine venner eller familie har sikkert god erfaring med en maler, der har udført noget malerarbejde i deres hjem. Du kan forhøre dig som det første hos dem og de erfaringer, som de har gjort sig. Her kan du få mere af vide, om de har været tilfredse med den lokale maler, og om servicen var god. Det giver dig et indblik i malerfirmaets arbejdsmetoder. Det er altid rart med anbefalinger fra folk, man stoler på, og som du ved har en god dømmekraft. 

 

2. Læs anmeldelser online

Hvis du ikke kan indhente anbefalinger blandt venner eller familie, så kan du bruge online anmeldelser som dit næste træk. Anmeldelser kan være en god guideline for dig, så du ikke kommer til at hyre et malerfirma, der udelukkende har dårlige anmeldelser. Anmeldelser skal naturligvis tages med et gran salt, men det kan stadigvæk godt give et billede af et malerfirmas omdømme. Hvis du ikke helt stoler på anmeldelserne, så kan du besøge malerfirmaets hjemmeside. Her kan der også være billeder af tidligere udført arbejde, som du kan se. Ligeledes kan du finde eventuelle kontaktinformationer på malerfirmaet, så du kan få ringet op til dem.

 

3. Indhent flere tilbud

Før du tager en endelig beslutning, så kan du få et uforpligtende tilbud fra 2-3 forskellige malerfirmaer. På denne måde kan du bedre vurdere, hvordan prisen lægger blandt de forskellige og se hvordan niveauet er hos malerfirmaerne. Med andre ord, så er det en måde, hvorpå du kan undgå at blive snydt for penge eller få dårligt service i sidste ende. Du kan bruge informationen og priserne til at indgå i dn forhandling blandt de forskellige malerfirmaer. 

 

Flere Nyheder