Sådan finder du frækt lingeri

Jeg synes at de allerbedste gaver faktisk er dem der både er til glæde giver og modtager. Dengang min forlovede Julie og jeg selv skulle fejre årsdag så valgte jeg af den grund at købe hende sådan noget frækt lingeri. Jeg har aldrig købt frækt undertøj til en pige før nu, og jeg var slet ikke sikker på hvad Julie mon ville sige til det. Men det standsede mig nu slet ikke.

Så jeg tog så helt ned i en forretning som forhandler frækt lingeri, hvor jeg kiggede mig lidt omkring. Det var lidt underligt sådan at stå som en herre og så kigge på frækt undertøj til Julie, med en del andre piger der også var i butikken. Jeg vidste jo faktisk slet ikke helt hvad jeg overhovede kiggede efter.

I løbet af fem minutters tid så  kom der en søde sælger lige hen til mig. Og hun spurgte omkring der var noget som hun kunne hjælpe med. Så jeg forklarede at jeg gerne ville købe sådan noget frækt lingeri til Min Julie, men at jeg vidste altså slet ikke præcis hvor jeg skulle starte. Sælgeren kunne vist godt se hvordan at jeg altså var lidt nervøs omkring det hele derinde, og sagde så ”Jeg synes faktisk det altså er sådan virkelig sødt af dig, at du vil købe noget frækt undertøj til Julie”. Så spurgte hun mig hvilken størrelse Min forlovede nu brugte. Det vidste jeg overhoved ikke. Jeg kunne jo ikke lige spørge hende ad, fordi så ville hun jo muligvis godt gætte at jeg gerne ville købe hende frækt lingeri. Men sælgeren fortalte at jeg muligvis kunne kigge på noget af hendes øvrige undertøj, for sådan at kunne læse hvad størrelse hun nu bruger. Så ville jeg også nemmere kunne finde noget frækt undertøj. Så jeg sagde tak til den søde sælger for hendes tip og skyndte mig hurtigt hjem igen.

Et par dages tid efter fortalte Julie omkring noget nyt undertøj som hun lige havde købt. Det var ikke frækt undertøj, men hun forklarede at det faktisk passede hende helt perfekt. Så dengang hun så havde kastet undertøjet til vask, kiggede jeg det igennem efter størrelsen. Det virkede underligt sådan at stå og skrive hendes mål ned på min Julie bare ud fra sådan noget vasketøj, men det skulle jo være en god overraskelse at hun jo skulle få noget frækt lingeri.

Jeg vendte tilbage igen til butikken med frækt lingeri, hvor jeg forklarede præcis hvilken størrelse Som Julie nu brugte. Men nu kom den rigtige svære del. Hvilken slags frækt undertøj skulle hun nu have. Der var alt for meget at udvælge blandt. Skulle hun have med blonder, eller tanga-trusser. Gennemsigtige eller lavet af silke. Men sælgeren kunne nu hurtigt fornemme jeg slet ikke vidste hvad jeg nu burde købe. Men sælgeren fremviste mig en række modeller af frækt lingeri som at de faktisk solgte en hel del af, og som kunderne alle var glade for. De var stadigævk ret forskellige men det hjalp nu ikke sådan at have så mange forskellige valgmuligheder. Jeg besluttede mig til sidst for et sæt frækt undertøj i sort, med nogle frække blonder og røde små detaljer. Ekspedienten fandt hurtigt den rigtige størrelse, og begyndte at pakke hele dem flot ind. Og hun forklarede også hvordan de kunne ombyttes hvis nu at størrelsen trods alt ikke lige passede. Jeg fik den lille smukke pakke og gik ud af butikken.

Dengang det blev vores rigtige årsdag så fik hun så min gave. Jeg var godt nok lidt nervøs omkring hvordan hun nu ville reagere på mit køb af frækt lingeri. Hun blev heldigvis meget glad og hun fik prøvet det lige så snart hun nu fik mulighed for det. Jeg kan helt ærligt sige at det altså sidder helt perfekt. Julie ser meget sexet ud i frækt undertøj. Så jeg vil faktisk gerne sige stort tak til netop de søde ekspedienter for sådan at hjælpe med at kunne finde frem til det helt perfekte sæt til min Julie.