Trænger dine gulve til en kærlig hånd? Så er Gulvkanonen det rette valg

16 januar 2022 Kamilla Tolnø

advertorial

Det er ikke så mærkeligt, hvis dine trægulve efter mange gode år begynder at se slidte ud.

Selvom overfladen er hårdfør, kan den nemlig ikke modstå alt. Derfor vil man efter noget tid kunne se spor af den daglige brug og der, hvor møblerne har stået.

Især hvis man har børn eller dyr, kan overfladen i træet også blive misfarvet eller præget af hakker og ridser fra poter og legetøj.

Dog er det ingen grund til at fortvivle. Gulvkanonen står nemlig klar til at sikre, at dine gamle gulve bliver så gode som nye igen. Det gør de fx ved at tilbyde effektive behandlinger, der plejer og vedligeholder dit gulv.

Lyder det interessant, kan du læse mere om Gulvkanonen lige her.

image

Hvem er Gulvkanonen?

Gulvkanonen er intet mindre end eksperter inden for trægulve. De kører i hele landet og hjælper kunder med at få deres gamle trægulve til at blive som nye igen.

Det gør man fx ved en gulvslibning, hvor man fjerner det øverste og slidte lag af gulvet. På den måde kommer man ned til det rene og friske træ nedenunder.

Når det først er behandlet med olie, sæbe, lak eller lud, kommer det til at stråle som nyt igen. Og det er noget, der vil få hele din bolig til at se mere velholdt og ordentlig ud.

Hvad koster det at få professionel hjælp?

Man kan godt forsøge at ordne sine gulve selv – men det frarådes ofte. Man kan nemlig risikere at gøre mere skade end gavn, hvis man ikke er helt familiær med det, man har med at gøre.

I stedet er det smart at indhente professionel hjælp fra Gulvkanonen, som har mangeårig erfaring og speciale på området.

Samtidig fås deres ydelser til utroligt konkurrencedygtige priser. Kontakt Gulvkanonen med det samme for at få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Flere Nyheder