Vi tilbyder billig hosting

Min kusine ved, at vi hele tiden vil udvikle ny og banebrydende teknik. Hun forstod dog slet ikke, grunden til at folk udviklede en eller anden konkret ting, som folk giver op til flere navne. Lad os eksempelvis tale om ordet hosting. Da min kusine gik rundt med ideen om at åbne sin egen webshop, ledte hun på internettet for at anskaffe  sig lidt større viden. Dette skulle nævnes, at min kusine ikke anede ret meget om alt det der teknik. Min kusine synes egentlig selv, at hun er ok med. Hun faldt tilfældigvis over ordet hosting, og hun opdagede, hvad ordet egentlig mener. Min kusine følte mig lige pludselig teknisk, så hun er lidt stolt over mig selv. Min glæde smuttede ret hurtigt, da hun faldt over ordet cloud hosting.

Min kusine sad i flere koncentrede timer, hvor hun prøvede på helt at finde nøjagtig ud af forskellen imellem cloud hosting samt normal hosting. Hun vidste ikke helt, om det udelukkende er hende, men hun kan virkelig slet ikke forstå alt dette. Hun forstod på ingen måder, grunden til at folk valgte at fremstille noget, som de benævner nogle til tider ret forskellige navne. Min kusine havde en ubegrundet mistanke om, at der et sted ude i den store verden sidder en lille mand, som gnubber sine hænder samt griner højlydt på grund af samtlige af  tosserne som min kusine, som forvirret forsøger på at finde ud af, hvad det der cloud hosting egentlig er. Hun forstår ikke, hvordan folk har solgt tanken til at begynde med i sin tid? Hun forestillede mig, at denne samme lille man har været i et møde, på hvilket manden har fortalt, at hans virksomhed kan tilbyde cloud hosting. Da de fremmødte sandsynligvis må have spurgt ind til, hvad den præcise forskel egentlig va på dette samt sædvanlig hosting, havde han sikkert sendt dem et Aner I virkelig slet ikke dette” dræber blik. Efter hvilket alle sandsynligvis blot har accepteret, at der eksisterer forskellige navne for eksempelvis hosting, eftersom de på ingen måde ville virke som nogle uvidende fjolser. For min kusine svarede alt dette lidt til, at folk kalder en skovl for eksempelvis noget i retning af en grav-i-jord-ske. To ting, som er det helt samme, og som der kan det helt samme, men som alligevel havde to navne.

Da min kusine efterhånden havde set mig ret blind på cloud hosting, bliver hun med et lidt nervøs. Hun bliver bekymret for, om der findes en essentiel forskel imellem hosting samt cloud hosting, som hun eventuelt kunne have overset. Tænk nu såfremt normal hosting faktisk er bedre, så hun ville begå en eller anden stor fejl ved at vælge den ene i stedet for den  anden. For som før sagt, er hun jo ikke ret erfaren med alt det der teknik. Det skulle derfor langt fra komme bag på hende, såfremt der virkelige er en væsentlig forskel på de to, som hun totalt havde overset. Grebet af panik, kontakter hun sin gode ven, Søren. Hun spurgte, om hun skulle vælge cloud hosting. Hun spurgte også, om han kunne forklare hende, hvad forskellen egentlig er imellem dette samt hosting. Efter en måske vag udredning samt nogle temmelig tekniske udtryk, som hun ikke har hørt før, råder han hende til at vælge normal hosting. Lidt stædig som hun er, sidder hun mig atter ved PC’en, da hun bare vil løse det her forvirrende cloud hosting mysterium. Min kusine sad langt det meste af natten, så i dag er hun heldigvis blevet en del klogere omkring mange tekniske ting. Beklageligvis får hun dog aldrig helt løst mit mysterium omkring cloud hosting. Da klokken blev 03.05, vælger hun derfor at sende en email til den her internetside med noget teknisk-support med det nagende spørgsmål om cloud hosting. Hun glædede mig lidt til at se deres uddybende svar.